Unutarnje Dijete – Emotivno Tijelo

“Najvažniji odnos u kreaciji, između majke i djeteta koji predstavljaju svjesni i podsvjesni um.”

Traume i veza sa podsvjesnim umom i kako zacijeliti, integrirati izgubljene dijelove naše osobnosti.

Ako nemate sreće u ljubavi, ako nemate posao koji želite, ako nemate novca, ako ste bolesni, ako ste depresivni, tužni, u vašem podsvjesnom umu odnosno unutarnjem djetetu se kriju razlozi i zašto je to tako.

Što je trauma? Trauma je sjećanje na događaje koji su se dogodili i ostavili nelagodne posljedice na naše emotivno tijelo.

Svi se susrećemo sa traumama od dolaska na ovaj svijet, prve traume se dešavaju još dok smo bili djeca i nastavljaju se kroz život i odnose se na apsolutno svaki aspekt života. To može biti šamar od roditelja, zabrana jedenja slatkiša, pad sa drveta, ugriz kukca, pa do puno ozbiljnijih trauma koje ostavljaju duboke rane, teška sjećanja koja neminovno ostave posljedice na nas.

Prilikom dubokih trauma dešava se da jedan dio nas ostane zarobljen u vremenu kada se trauma dogodila, taj fragment našeg emotivnog tijela se povlači radi traume i ostaje ne povjerljiv prema svijetu i utječe na donošenje odluka i na reakcije, možemo reagirati djetinjasto i ne povjerljivo prema određenim ljudima, situacijama pa i svijetu a i da sami nismo svjesni zašto.

Dominantne misli, postaju uvjerenja koja tvore karakter, koji se reflektira na život i donošenje odluka.

Traume su sjećanja koja se vrte u podsvjesnom umu bili mi svjesni ili ne, moramo razumjeti da sve što proživimo, vidimo, osjetimo, ostaje zabilježeno u podsvjesnom umu, naime podsvjesni um je poput gigantskog hard diska koji bilježi i sprema sva naša iskustva, od prvog života pa nadalje i mi funkcioniramo i donosimo odluke na temelju tih sjećanja. To su bilijuni i bilijuni informacija, ogromno jezero svih naših iskustava. Podsvjesni um ne poznaje prošlost i budućnost, ono poznaje samo sada i tako djeluje, privlači nam i kroji život.

Svjesnim umom upravljamo sa 20% a podsvjesnim umom sa 80% naših energetskih kapaciteta i donošenja odluka, no mnogima podsvijesni um ostaje misterija.

Bolna sjećanja uzrokuju strahove koji zatim blokiraju osobu u putanji kretanja kroz život. Naprimjer, ako ste imali poslovnih neuspjeha ili problema sa novcem, gubite samopouzdanje, inspiraciju zamijenjuje strah, koji zatim blokira donošenje odluka i akciju. Osoba može postaje ogorčena i krivi druge za svoje probleme i stoji na mjestu.

Za kreiranje uspješnijeg život, moramo početi obračati pažnju na naše emocije i što nam govore, one su putokaz koje dijelove sebe moramo zacijeliti kako bi uspostavili protok energije i privukli si u život situacije, osobe i sve što na nam treba, kada shvatimo da je vanjski svijet hologramski prikaz unutarnjeg svijeta i kada preuzmemo odgovornost za emocije, duševno stanje, tada zacijeljivanje počinje, tada strahove zamjenjuje inspiracija.

Za otpuštanje dubokih obrazaca, trauma i strahova prilikom kojih se dešava energetski disbalans u tijelu osobe vrlo je efektivan rad energijama visokog spektra poput Gaja valova, koje pomažu balansirati energetsko polje osobe, u stanju su doprijeti do najdubljih razina našeg bića i uspostaviti normalan protok energije. To je spiritualno vođena energija čiste ljubavi i u stanju je učiniti mnogo za emotivno stanje osobe. Uz energetsko balansiranje savršeno se nadopunjuje Ho`oponopono tehnika samoiscijeljivanja koja zahtjeva preuzimanje odgovornosti za svoje osjećaje i svakodnevni rad na sebi.

Skidanjem svih tih slojeva strahova, sjećanja, programa, dolazimo do svojih pravih potreba, strah i brigu zamjenjuje inspiracija.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s