Biofotoni I Značaj Prehrane

ZNANOST

“Biofotoni su ključ za kvalitetu života bilo kojeg živog bića.”

I znanost je dokazala da je naša svjesnost postojanja svjetlost. Naša se tijela sastoje od svjetlosti, od biofotona. Biofotoni su svjetlosna emisija koja se nalazi u svim živim bićima iza svih biokemijskih reakcija i procesa, te upravlja njima.

Mi smo svjetlosna bića i kroz tu prizmu moramo promatati stvari kako bi bolje razumjeli kako ljudsko tijelo funkcionira u svrhu poboljšavanja kvalitete života.

Kao prijenosnici informacija iz biopolja služe nam fotoni.

Živi organizmi su sastavljeni od žive stanice koje emitiraju svjetlo. Ove emisije svjetlosti nazivaju se biofotoni – slabi elektromagnetski valovi mjerljivi samo sofisticiranom opremom.

Emisija svjetla je izraz funkcionalnog stanja organizma bilo ljudskog, životinjskog ili biljnog. Ovi valovi elektromagnetskih emisija stvaraju elektromagnetsko ili biopolje oko svakog organizma.

PREHRANA

Prema tome neophodna prehrana za ljudski organizam je hrana koja sadrži visoke razine biofotona, hrana koja je dozrijela na suncu, hrana koja nije kemijski tretirana i koja je uzgojena na prirodan način, hrana koja nije termički obrađena, takve namirinice će nam dati najvišu razinu biofotona, odnosno svijetlo i informacije za tijelo.

Takva hrana je sposobna opskrbiti sve naše strukture, tjelesne stanice prijeko potrebnom energijom za normalno funkcioniranje organizma, hranom iscijeljujemo fizičko tijelo ali i um, emocije i duh.

“Neka vaša hrana bude lijek, a vaš lijek vaša hrana. – Hipokrat”

Hrana koja sadrži visoke razine biofotona:

  • DIVLJE BILJE; ono sadrži najviše biofotona jer raste u divljini bez intervencije ljudi, najbolje jesti unutar 2h nakon branja
  • SVJEŽE VOĆE I POVRĆE
  • SJEMENKE I ORAŠASTI PLODOVI

Gledanje u sunce vas također može opskrbiti visokom količinom biofotona.

Jedan od osnovnih koraka prema sretnijem i ispunjenijem životu je prehrana visoke vibracije koja sadrži velike količine biofotona koji uspješno mogu nahraniti tijelo sa novim informacijama i donesti svijetlo u stanice organizma. Što rezultira povišenom vibracijom i kvalitetnijim životom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s