Svrha Emotivnog Tijela

Osjećamo se dobro ili se osjećamo loše, to je čitavi spektar osjećaja koji služe jednoj svrsi.

Svrha emotivnog tijela je navođenje što je za nas dobro a što ne i to je savršeni mehanizam kako bi mogli naučiti  lekcije. Duša komunicira sa nama na taj način, šalje nam impulse koji nisu ugodni kada nešto radimo/shvatimo na način koji nije u skladu sa dušom, kada nešto krivo radimo/shvaćamo.

Isto tako sa pozitivnim/ugodnim osjećajem, javlja da smo na dobro putu, da je to dobro za nas, da nastavimo to činiti dok god se osjećamo dobro, jer je to dobro za nas, za rast, za evoluciju, za sama iskustva koja smo došli proći, iskusiti.

Nema lošeg iskustva, nema neuspjeha, postoje samo lekcije, a na nama je da usvojimo te lekcije, sve negativno/nelagodno što vam se događa u životu je tu da bi osvijestili i iscijelili dijelove sebe koji nisu u skladu sa dušom, sa istinom, sa kozmičkim zakonitostima.

Duša nas uvijek podržava i čini sve za naše aposlutno dobro, održava nas živima dok spavamo, održava čitav sustav, čitavo tijelo da funkcionira harmonizirano. Na nama je hoćemo li se uskladiti sa vodstvom ili ne. Za to je potrebna svjesna odluka i rad na sebi, okretanje pozornosti prema unutra, prema osjećajima i što nam oni govore.

Imamo dvije opcije, ići težim putem, ignorirati sve znakove, ignorirati sve bolesti i živjeti na niskim vibracijama koje manifestiraju ograničen život ili prihvatiti te znakove kao putokaze i početi raditi na sebi, preispitivati svoje misli, emocije, djela i potruditi se iscijeliti te dijelove naše osobnosti pa i života naposlijetku.

Izvor, zemlja, duša, svi nam žele apsolutno najviše dobro i žele nas podržati da živimo najljepša moguća iskustva, unutarnje vodstvo vaše duše vam je uvijek dostupno, obratite joj se, slušajte ju, uskladite se sa njom.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s