Tereti Proživljenih Iskustava

Milijuni, bilijuni života provedeni na Zemlji, odvojeni od duše i Izvora, život u dualnosti kako bi mogli iskusiti separaciju, iskustva koja dualnost pruža.

Prilikom svih tih života i nebrojenih trenutaka naša podsvjest, duša, je spremala apsolutno sve što smo vidjeli, okusili, osjetili, isprobali. Prilikom svih tih iskustava dogodilo se i mnoštvo nelagodnih, proživljeni strahovi, bol, tuga, patnja i mnoge od njih nosimo i u ovom životu i nastavljamo ih razvijati. Prate nas poput sjene, čuće u podsvjesnom umom i aktiviraju se prilikom raznih trigera.

Trigeri znače svaka nelagodna reakcija na okolnosti, bilo na partnera, prijatelja, promet, novčana situacija, poslovna, kada god osjetimo energetsko grčenje, nelagodu pokazuju nam se dijelovi osobnosti koji trebaju integriranje/zacjeljivanje.

Današnji trenutak i naša osobnost je satkana od tih iskustava gdje su ti zapisi vidljivi u auri. Vi ste sada najbolja moguća verzija sebe, vi ste sada na vrhuncu osobne evolucije, ekspanzije. Najbolji što ste ikada bili što se tiče ljudskog iskustva.

Svaka nelagodna emocija ostavlja nelagodne posljedice na auru i vidljiva je u obliku energetskih blokada, da bi došli do svojih stvarnih potreba potrebno je oguliti te tamne slojeve osobnosti, ti slojevi zamagljuju unutarnje dijete, osobnost da izrazi svoje stvarne potrebe. Puno je slojeva, puno koliko i života u dualnosti, količina informacija koje umom ne možemo razumjeti a i ne moramo, treba ih prihvatiti kao dio nas.

Radom na sebi možemo skidati te slojeve kroz Ho`opnopono tehniku samoiscjeljivanja ili slične tehnike ali s obzirom na ogromnu količinu podataka/sjećanja/emocija treba jako puno vremena za osjetne rezultate i poboljšanje života i javlja se pojačana potreba za energetskim iscjeljivanjem tih slojeva/sjećanja i biti će sve više terapeuta poput mene kako bi pomagali ljudima i samim time podizali vibraciju planete i univerzuma.

Javite mi se sa povjerenjem, Gaia valovi su prekrasna energija ljubavi koja pomaže u iscjeljivanju svih dijelova osobnosti, donose svijetlo u stanice tijela i podižu vibraciju, tretmani se odrađuju na daljinu iz udobnosti svoga doma i daljinom samo jačaju.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s