Usklađivanje Vibracije, Energije

Sve je energija, mi smo energija, drvo, kamen su energija, novac je energija i sve nosi određenu frekvenciju, vibraciju. Sve što vidimo kao materijalno je manifestacija energije. Krojimo svoj život sa energijom, odnosno davanjem pažnje određenim stvarima, ljudima, odlukama. Konstantno kreiramo bili svjesni ili ne.

Osvjestite gdje vam ide energija, čemu pažnju dajete, svaka emotivna reakcija na okolnosti jača tu realnost. Svi smo super uspješni kada odgovaramo na pitanja što želimo/neželimo ali kada se radi o svjesnom biranju vibracije na okolnosti, tu padamo.

Kada dođu računi, kako se osjećate, kakve emocije u vama izaziva plaćanje istih? Plaćate ih sa zadovoljstvom što imate novca za njih ili sa grčem? Dok god se ne dovedemo u emotivnu vibraciju prihvaćanja, zahvalnosti, dubokog osjećaja obilja u sebi, osoba će blokirati protok novca, ali ni novac nije bitan, bitno je osloboditi inspiraciju koja će nam privući u život ideje, situacije, osobe koje će podržati novu vibraciju.

Isto je sa ljubavi, poslom … bilo kojim aspektom života, jer ono što imamo reflektira naša najsnažnija uvjerenja, utisnutu energiju u podsvjesti. Umjesto da upirete prstom, optužujete, krivite druge za situaciju, okrenite se sebi i što osjećate. Jer jedino tako doista nešto i možemo promijeniti.

Sama srž bazne vibracije je jako jako duboka i ovisna je o karmi, dakle prošlim životima i ugovorima duše koje smo mnogi potpisivali na prevaru u zamjenu za energiju. To su najdublje razine.

Zatim se spuštamo u fizičku razinu i uvjerenja koja kreiramo od malih nogu, programe koje naslijeđujemo od roditelja, njihova uvjerenja i strahove.

Sve te razine opipljive i neopipljive čine nas, ono što jesmo i kako vibriramo, ni jednom “problemu” izvana se ne pristupa na isti način koji je doveo do problema i na način da pokušavamo nešto izvana poduzeti, promijeniti.

Potrebno je mijenjati svoju vibraciju, svoj odnos sa novcem, ljubavi, partnerom, bilo čime, istražiti, detektirati, otpustiti duboka uvjerenja, programe, strahove, stupiti u odnos zahvalnosti na svemu što već imamo jer ego uvijek želi još i nikada mu nije dosta i puno nas pada u tu zamku i nemožemo vidjeti sve blagoslove koje već imamo. To vodi do dubljih razdora i frustracija, što vodi do još dubljih blokiranja protoka energije.

Bez meditacije, isključivanja, odnosno skretanja pažnje na nutrinu, našu suštinu, nismo u mogućnosti osvijestiti suptilne energije i programe i doista poćeti mijenjati sebe, potrebno je svakodnevno makar i na par minuta raditi odmak od vanjskog svijeta, okolnosti da bi osvjestili duboke obrasce i da bi uopće došli u mogućnost manipulirati svojom vibracijom.

Jedino doista što je bitno je stanje bića i tko ovlada sobom postaje Kreator. Do tada smo pogonjeni programima, strahovima, i živimo ograničenim životom.

Potrebno je 100% preuzeti odgvornost za svoj život, emocije, reakcije, jer je sve naša kreacija, svjesnog i podsvjesnog uma, donošenje odluka, svjesnih i ne svjesnih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s