Nastajanje Bolesti, Iscjeljivanje

Prvo liječi dušu, zatim tijelo.
~ Hipokrat

Sve bolesti i nelagode u tijelu su konačna fizička manifestacija energetskog disbalansa na razini duše.

Živimo u uzročno posljedićnom svemiru i svaka manifestacija ima uzrok, namjeru, svjesnu ili nesvjesnu. Tako možemo promatrati dušu kao glavni izvor, ona definira sve ostalo, fizičko, metalno i emotivno. Kako gore tako i dolje i obrnuto, iz eteričnog polja energija se spušta u fizičko, ako smo fizički bolesni, bolesna nam je i duša, pati od svih akumuliranih emocija, misli, strahova.

Toksične misli uzrokuju toksične emocije koje uzrokuju toksično tijelo. Možemo puno napraviti pravilnom ishranom, detoxom itd., ali tako liječimo simptome ne i uzrok, i u bližoj budućnosti postoji velika šansa da se bolest vrati. Bitno je harmonizirati i uskladiti sve aspekte našeg bića.

Zato je energetsko iscijeljivanje pristup koji rađa plodove, oslobađa dušu pritiska emocija, sjećanja i svega što nije u balansu sa istinom i popušta pritisak na umu i tijelu, istina je bezuvjetna ljubav od koje smo satkani i nemoramo pristajati na ništa manje od toga.

Gaia valovi s kojima radim su sposobni prodrijeti do najdubljih, najsuptilnijih razina disbalansa i uklanjati energetske blokade i harmonizirati um, tijelo, emocije i dušu.

Ljubav nije bolesna, nije tužna, ona je vesela, inspirativna, puna svjetla koje sve obasjava.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s