Rad Energijama Visokog Spektra

Rad sa energijama visokog spektra obuhvaća sve razine našeg bića. Emotivno, mentalno, fizičko i spiritualno tijelo.

Blokade na svim tijelima vidljivi su u auri poput sjene, magle, koje blokiraju protok energije.

Energija Gaje predstavlja vibracijsko stanje iscijeljenja i reflektira osobi sve što nije u skladu sa ljubavlju, odnosno sve dijelove nas koji trebaju usklađenje. U svrhu otpuštanja svega što nam više ne služi; potisnute emocije, programi, obrasci razmišljanja, korjenje negativnih uvjerenja, strahovi.

Ja kao terapeut služim kao poveznica energije i osobe, ne postoji magični štapić koji će ukloniti sve naše probleme, energije su tu kao pomoć, ali na osobi je dalje da se uskladi sa novim stanjem i pokrene se u smislu odabira misli i emocija koje predstavljaju novo iscijeljeno stanje i da rade na usklađenju života sa novom višom vibracijom.

Osobe koje su spremne preuzeti odgovornost za sebe, svoje osjećaje i misli i napredovati spiritualno mogu izvući puno dobrobiti od ovakvih energija.

Moguće je znatno podignuti kvalitetu života, riješiti se svih tereta prošlosti potisnutih duboko u podsvjesti i to bez puno analize, energije rado to sve nose i oslobađaju nas pritiska.

Sva moć se nalazi u nama i u skladu sa time odobrenje i volja za promjenom mora doći od nas samih, ne možemo očekivati da će netko drugi riješiti sve za nas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s