Sjećanja I Utjecaj Podsvjesti

Sjećanja, konstantno se vrte u podsvjesnom umu bili svjesnii ili ne i kroje nam realnost. Nosimo ih u podsvjesti još iz prvih života u dualnosti. Mnogih smo svjesni iz ovog života ali svejedno utječu na donošenje odluka.

Podsvjest nam upravlja sa preko 80% energetskog potencijala i dok se ne okrenemo nutrini zakinuti smo za velike energetske potencijale ali i istini unutar nas samih.

Prošlost nas kondicionira u sadašnjosti i uvjetuje predvidljivu budućnost, dok se doista sve odigrava SADA I OVDJE, ne postoji ništa van SADA, osim sjećanja i nakupljene energije koju nosimo i koja utjeće na kvalitetu života i donošenje odluka, utječu na energetsku sliku osobe i motivaciju.

Svi imamo želje ali rijetki ih uspiju i ostvariti, donesu odluku a zatim pod teretom sjećanja i straha odustanu i nastave živjeti kondicionirani život unutar predvidljivosti uma. Dok god nosimo prošlost i ne otpustimo ograničavajuća sjećanja i uvjerenja, ne možemo stvarati uzbudljivu budućnost.

Kroz terapeutski rad Gaja valovima pomažem osobi u otpuštanju potisnutih emocija i sjećanja kako bi se oslobodilo mjesto za inspiraciju. Energija daje snažno uzemljenje i podiže frekvenciju srca na smaragdnu vibraciju majke Zemlje. 🌍💖🌍

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s