Ljubav Kao Lijek Za Sve

on

Ljubav kao lijek za sve.

Tijelo posjeduje vlastitu inteligenciju – svijest, svaki organ i svaka stanica su svijest za sebe i uvijek reagiraju na naše misli i emotivne podražaje.

Tuga, stres, strah, depresija i slične niske vibracije, negativno utječu na tijelo, tako i pozitivne kao što su smijeh, ljubav i sreća pozitivno utječu na čitavo tijelo.

Kako je tijelo ekstenzija uma, savršeno nam može poslužiti kao putokaz da naučimo više o sebi i svojim postupcima i kakva negativna uvjerenja nosimo u svrhu otpuštanja i iscjeljenja.

Samodostatni smo i sviješću možemo iscjeliti sve blokade i bolesti, dovoljna je ljubav prema sebi, najsnažnija sila u svemiru, koja kroz nas teće onoliko koliko joj se otvorimo.

Ljubav je temeljna sila koja pokreće svemir, naše Duše su čista ljubav i možemo ju kanalizirati kroz pričanje sa tijelom i kroz namjeru iscjeljenja, osvjestite gdje vas boli, stavite pažnju na to mjesto i šaljite ljubav, recite mu volim te i energija ljubavi će pokrenuti proces iscjeljenja. Postoje svjedočanstva ljudi o iscjeljenu kostiju, pršljenova kičme, nekima su predviđali doživotna kolica a oni su uspjeli sami, svojom voljom, vjerom i ljubavi sve vratiti u prvobitno stanje, jer mi smo placebo.

Po mom iskustvu, potrebno je vremena, potrebno je biti uporan i potrebno je osvjestiti problematično uvjerenje, obrasce koji se ponavljaju kako bi doista pustili i oslobodili energiju do kraja. Energijom visoke vibracije možemo znatno ubrzati cijeli proces i ukloniti blokade.

Gdje pažnja ide energija prati i dobiva na snazi, masi i kristalizacija se dešava, neka to bude ljubav. 💞

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s