O meni

Damir Stefanović – Energetski Terapeut i Savjetnik

Sva moć i snaga koju trebate se nalazi u vama a ja sam spreman kao posrednik energetskim tretmanima vam pomoći u uklanjanju viška ( emocije, strah, traume, stres, depresija, anksioznost ) kako bi se se vibracijski, energetski oslobodilo mjesto za zdravlje i inspiraciju.

“Onog trenutka kada prestanete rasipati energiju i počnete svjesno davati energiju, stvarate prostor za stvarne promjene na bolje .”

Pomažem u samorazvoju svih aspekata života kroz detekciju nelagodnih ponavljajućih sjećanja/simptoma i iscjeljivanje duha, emocija, uma i fizičkog tijela.

Kada pristupimo riješavanju problematike sa razine duše, iscjeljivanjem osjećaja, trajni i opipljivi rezultati su mogući koji se reflektiraju na pozitivniji um i zdravije tijelo.

Radim energetske tretmane na daljinu koji pomažu osobi da se oslobodi tereta prošlosti, nakupljenih emocija, misli i trauma koje su ostavile nelagodne posljedice na tijelo i koji koče osobu u daljnjem napredovanju kroz život.

Nakon rada samnom možete očekivati;

  • razumijevanje emotivnog tijela, način na koji komunicira sa nama i što nam govori
  • bolje razumijevanje uma i njegovog potencijala, kako očistiti/iscijeliti podsvijest, konkretni alati i koraci
  • razumijevanje kako koristiti viši um/maštu u svrhu manifestiranja prosperiteta, obilja, zdravlja
  •  razumijevanje važnosti prehrane, stabilizaciju zdravlja prehranom visoke vibracije i kako direktno prehranom utjecati na psihofizičko stanje
  •  razumijevanje spiritualnog tijela, kako se spojiti na bezgraničan izvor kozmičkih informacija koje donose harmoniju, duboki mir, stabilnost, rast, inspiraciju

Iscjeljivanje energijama se vrši na daljinu s kojom dodatno jačaju, svi smo na suptilnom nivou povezani i energije djeluju van prostora i vremena.