Energetski Tretmani Na Daljinu

Usklađen sam sa energijama visokog spektra, Gaya Valovi i Solarni Anđeli, usklađenje znači da imam pristup za rad sa tim iscjeljujućim energijama koje rade za najvišu dobrobit pojedinca kojemu se šalju.

Gaja valovi nas spajaju na energiju majke Zemlje a Solarni Anđeli na sunce i sva sunca kreacije.

Energije su spiritualno vođene i znaju što osobi treba i vrše iscjeljenje. Pomažu kod energetskih blokada, disbalansa energije, stres, nemir, duhovni problemi.

Rade na sva četiri tijela;

  • um
  • emocije
  • fizičko
  • duhovno

Gaja valovi podižu vibraciju srca na smaragdnu frekvenciju (frekvencija Zemlje) i daju snažno uzemljenje.

Donose svjetlo u stanice tijela, svjetlo znači nove informacije visoke vibracije pomoću kojih se tijelo prilagođava na zdravu frekvenciju, tokom i nakon tretmana tijelo počinje proces samoiscijeljivanja.

Solarni Anđeli se fokusiraju na solarni pleksus osobe ( energetski centar malo iznad pupka), miču naboj, stres, nagomilane potisnute emocije, spajaju sa energijom sunca i daju nadahnuće.

Živimo u uzročno posljedićnom svemiru i svaka manifestacija ima uzrok, namjeru, svjesnu ili nesvjesnu. Tako možemo promatrati dušu kao glavni izvor, ona definira sve ostalo, fizičko, metalno i emotivno. Kako gore tako i dolje i obrnuto, iz eteričnog polja energija se spušta u fizičko, ako smo fizički bolesni, bolesna nam je i duša, pati od svih akumuliranih emocija, misli, strahova.

Toksične misli uzrokuju toksične emocije koje uzrokuju toksično tijelo. Možemo puno napraviti pravilnom ishranom, detoxom itd., ali tako liječimo simptome ne i uzrok, i u bližoj budućnosti postoji velika šansa da se bolest vrati. Bitno je harmonizirati i uskladiti sve aspekte našeg bića.

Tretmani se rade na daljinu s kojom dodatno jačaju, dovoljno je ugovoriti točno vrijeme početka tretmana, ugodno se smjestiti u udobnosti svoga doma, uživati u energijama dok rade i otpuštati sve misli, emocije, fizičku bol u svrhu samoiscijeljivanja.

Tokom života, sve nelagodne emocije koje smo proživjeli a nismo otpustili, zdravo procesuirali, utiskuju se u emotivno tijelo, ta energija je vidljiva u auri poput sjene, magle, i imaju direktan utjecaj na tijelo, stvaraju se blokade i nastaju bolesti.

Organske energije sa kojima radim su jako korisne kako bi otpustili nakupljene emocije i oslobodili se tereta prošlosti.

Pune auru gdje je najpotrebnije i povisuju vibraciju.

Za sve upite javite se na mail damirs99@gmail.com.