Gaya valovi

Gaya valovi su novo oslobođena energija Zemljinog matrixa, dolazi iz crne jezgre koja se nalazi ispod srca planete. Ona je energija visokog spektra, energija čiste ljubavi koja je spiritualno vođena i radi za najvišu dobrobit pojedinca i planete.

Rad s Gaya valovima obuhvaća sve aspekte našeg bića i dovoljno je suptilna da prodire do najdubljih uzroka disbalansa. Sposobna je raditi na emotivnom, mentalnom, fizičkom i duhovnom tijelu i kako su sva četiri međusobno povezana i konstantno komuniciraju između sebe tako je i ova energija sposobna balansirati i uklanjati blokade na svima.

Kao terapeut i kanal za ovu energiju služim kao portal, kada ju pozovem i šaljem osobi, ona se podiže iz srca Zemlje, razlijeva se svuda oko mene i ide osobi kojoj šaljem, ulazi kroz najdominantniji centar i započinje healing na svim aspektima bića i donosi svijetlo u tjelesne stanice.

Tretman se odrađuje na daljinu iz udobnosti svoga doma, jer na suptilnim nivoima svi smo povezani, energije su skalarne prirode i jačaju na daljinu.

Kroz praksu s ljudima dobivam različita iskustva energije, svi smo različiti i izrazito kompleksna bića i na svakoga energije djeluju različito.

Moramo razumjeti da su u našem podsvjesnom umu i auri spremljena sva sjećanja, iskustva, strahovi, traume koje smo doživjeli od ulaska u dualnost i kroz sve živote, radi se o bilijunima informacija, ogromna količina informacija koja se ne može razumjeti ljudskim umom. Jedan tretman nije dovoljan da bi se postigli trajni, osjetni rezultati iako u većini slučajeva nastupa trenutno olakšanje, podizanje vibracije i uklanjanje boli. Za osjetnije i dugotrajnije rezultate je potrebno više tretmana koji uvelike pomažu osobi da se uskladi sama sa sobom, svojim bićem, intuicijom i da se počne lakše kretati kroz život.

Istinski spiritualni rad je rad na sebi i preuzimanje odgovornosti za misli, emocije, reakcije, djela i rad s ovakvim energijama pomaže osobi na uklanjanju sjećanja, trauma, emocija što oslobađa mjesto u stanicama tijela i auri za novu energiju visoke vibracije koja donosi inspiraciju i ozdravljenje u svakodnevni život.

9dca5f97261ad2b18b58cc70716749e4.jpg