SoulWalk

Kako biti sretan? Kako biti uspješan? Kako biti zadovoljan? Kako pronaći ljubav? Kako se lakše kretati kroz život?

Odgovor se krije u podsvjesnom umu odnosno emotivnom tijelu, podsvjesni um je odgovoran za preko 80% energetskih kapaciteta osobe i preko 80% odluka donosimo iz podsvjesnog uma, iz nekih razloga kojih nismo ni svjesni. U podsvjesnom umu su spremljena sva naša sjećanja, sva naša iskustva od trenutka dolaska na svijet.

Kroz život prosječna osoba može doživjeti puno raznih trauma, prve traume se dešavaju jos dok smo djeca, kada se trauma dogodi jedan dio naše osobnosti se povlači i ostaje ne povjerljiv prema svijetu ili drugim osobama, zavisi od vrste traume. Na te prve korijenske traume se sve ostale nadovezuju i mogu znatno utjecati na psihofizičko stanje osobe i na donošenje odluka u svakodnevnom životu.

Razmislite kakve osobe i događaje privlačite u život? Što u vama izaziva snažne emotivne reakcije?

Razmislite što bi za vas predstavljalo ispunjenje snova, bilo u materijalnom, emotivnom ili duhovnom smislu. Dok razmišljate o njima obratite pozornost na misli i emocije koje se pojavljuju iz podsvjesnom uma, kakva ograničavajuća uvjerenja se pojavljuju.

Da bi bili uspješniji i zadovoljniji pojedinim aspektima života koje želimo poboljšati, potrebno je iscijeliti ograničavajuća uvjerenja, spomenute traume koje su teret na duši, teret koji koči osobu u razvoju. Kada se uklone oslobađa se mjesto za inspiraciju i lakše donošenje odluka i lakšem ispunjavanju postavljenih ciljeva.

Stres, depresija, strahovi, tuga, osječaj ne pripadanja, osječaj manje vrijednosti, ne zadovoljstvo životom i okolnostima, sve su to stanja koja nisu imuni velik broj ljudi, za koja su odgovorna podsvjesna sjećanja koja su stalno prisutna poput sjene i izazivaju spomenuta stanja, ta sjećanja se mogu izbrisati i zamijeniti sa novima, ugodnijima i ljepšima.

Tretman je moguće odraditi iz udobnosti svoga doma putem Skype-a ili uživo.