Tečaj Meditacije

“Meditacije je alat broj 1 za poboljšavanje svih aspekata života.”

Meditacija je metoda da uđemo u sveti prostor srca, u suštinu našeg bića, da osvijestimo dijelove sebe kojih nismo svjesni. Kada umirimo misli i um, počnemo se otvarati sveprisutnim kozmičkim energijama da uđu u naše polje, postajemo svijesniji suptilnijih energetskih razina našeg bića. Počnemo otvarati prostor u svijesti.

Meditacijom postajemo svjesniji spiritualnog tijela i postajemo sve manje ovisni o reakcijama tijela i uma.

Meditacija nam doslovno mijenja strukturu mozga i utječe pozitivno na kompletno biće.

Puno je dobrobiti meditacije, nebrojeno, što se tiče modernog čovjeka i užurbanog načina života, meditacija nam može poslužiti kao odmor od svakodnevice, odmor od briga, problema, jer kada smo u stanju meditacije, um i emocije miruju i osjećamo duboki mir i energiju koja radi na nama za najvišu dobrobit.

Meditacija je jedini način da bolje upoznamo sami sebe, to je način da više integriramo duhovno tijelo u stanice fizičkog tijela, a duh je sveprisutan i sveznajuč i njegova energija nam uvelike može pomoći proširiti svijest, razumijevanje svijeta i pomoći nam uskladiti se sa stvarnim potrebama i kretanjima u životu.

Bilo da želite pronaći ljubavnog partnera, bolji posao, stabilizirati se emotivno i psihički, meditacija je najbolji izbor!

Nudim Skype tečajeve meditacije gdje me imate priliku upitati apsolutno sve što vas zanima i nakon svega par tečajeva ćete uspješno savladati tehnike meditacije, daha i kako se otvoriti iscijeljujučim energijama vašeg duha što će sa vremenom rezultirati  poboljšanjem kvalitete života.